Bloggforum 2013: människorna

Äntligen var det dags för Bloggforum igen i helgen som var! Denna gång anordnades träffen på det nya designhotellet Radisson Blu Riverside beläget på Lindholmen (Göteborg) och temat för träffen var kreativitet. Dessa träffar är helt underbara, där du helt kan hänge dig åt dina intressen tillsammans med personer som delar dem med dig! Flera av dem jag umgicks med träffade jag redan förra året och flera träffade jag för första gången nu i år.
 
Vackra Anna på Milk är den som anordnar dessa träffar, tillsammans med Frida och denna gång blogg.se
 
Ett gäng glada bloggare på den imponerande terrassen, där vi senare på eftermiddagen skålade i fin champagne från Hatt et Söner.
 
Champagne, sol och trevliga människor är ungefär det som behövs för att skapa en trevlig kväll! Från vänster: Amy, Madeleine, Malin, jag och Anna.
 
Duktiga och ambitiösa Jennie Benjaminsson, från Sveriges Mästerkock, fick jag äran att dela rum med. Hon bloggar numera på Healthy by Jennie.
 
Sprudlande, glada, energiska Madeleine som driver Landley´s kök!
 
Kaffekokarkokboken var mitt lunchsällskap när vi åt utsökta dumplings från Beijing 8 och kämpade på med pinnar, tills en av oss gav upp och hämtade vanliga bestick ;)
 
Alldeles underbara människor, som jag hoppas på att få återse nästa år =)
 
 
Visa fler inlägg