Välkommen till Seaven Seas Imperial

 
Tänkte visa er lite bilder från hotellet; Seaven Seas Imperial. Vi var verkligen jättenöjda med hotellet, det var stort, välkomnande, rent... Jag har aldrig varit med om sådan bra service som det var här, personalen gjorde verkligen det "lilla extra". På ankomstdagen möttes vi av personal som hälsade oss alla välkomna, vi fick juice och färsk frukt direkt innan incheckning och sedan hjälp med väskorna upp på rummet.
 
 
Lobbyn var stor och gediget inrett med tunga färger, mörka möbler och stora kristallkronor hängandes i taket.
 
 
Utanför lobbyn kan man välja lite olika vägar, vägen rakt fram leder förbi restaurangen, de två poolområdena och förbi snacksbaren ända ner till havet. Inte alls dumt att bo så nära havet!
 
 
Direkt ut från lobbyn och till höger bodde vi, det vill säga på andra våningen i detta hus! Ett jättebra läge, då vi hade så nära till lobbyn, restaurangen och poolområdena.
 
 
Utsikten från vår balkong bestod av den stora restaurangen och längre bort havet! Denna gräsmatta var perfekt när små barnsben hade lite för mycket spring i sig och behövde springa av sig lite innan det var dags för middag!
 
 
Det fanns två stora poolområden, varav det ena var lite mer barnanpassat än det andra. Där tillbringade vi de flesta dagar med att sola och bada =) Vid båda poolerna fanns det barer där du kunde gå och hämta det du ville ha att dricka samt vid den ena poolen fanns det färsk frukt att hämta när du ville ha. Perfekt att alltid ha dryck samt färsk frukt tillgängligt!
 
Jättefint hotell, bra väder och trevligt sällskap, ni kan förstå varför vi var nöjda med semestern va? =)
 
 
Visa fler inlägg