Kolmården

Nu i helgen som var så ville jag och syster göra en liten resa. Jag hade långledigt över helgen och hon semester, så det passade perfekt. Det blev lite spontant bestämt i sista minuten, men i söndags var vi iväg tidigt tidigt på morgonen. Vart?
 
 
Kolmården så klart! Jag tänkte att tjejerna skulle uppskatta att vi få göra en liten utflykt och titta på massa djur =) Vi bokade ett litet paket med hotellövernattning och två dagars entré, så att vi verkligen skulle hinna med allt.
 
 
Alltså denna lilla busiga unge! Fröken var högt och lågt och överallt och det var inte bara en gång vi hittade henne på fel sida av staketen.
 
 
 Moa älskar verkligen djur och klättrade på staketen för att kunna se alla djur lite bättre.
 
 
Hela dagen gick vi runt parken ett flertal gånger, både kors och tvärs. Vi hann se alla djuren, åka safari, karuseller, leka i lekparken, äta massor med glass, se showen med sjölejon samt delfinshowen innan vi gick tillbaka till Vildmarkshotellet för att äta middag och vila på rummet. Eller vila och vila, tjejerna hade förvånansvärt mycket energi kvar i benen efter att ha varit ute och gått hela dagen!
 
 
 
 
Visa fler inlägg